leaves.png

Akcija Moja šola

Ker je šola nevladna organizacija, moramo vsa sredstva zbrati sami.

Cilj akcije MOJA ŠOLA je najti posameznike, družine in podjetja, ki bodo “posvojili” celo Šečen dobrodelno šolo za sirote in njeno skupnost. Prijatelji šole spremljajo življenje in delo v šoli ter sodelujejo pri tem zanimivem projektu. Njegov uspeh ni zagotovljen vnaprej; odvisen je tudi od vaše podpore. Za otroke in lokalno skupnost je ta program okno v svet.

V programu MOJA ŠOLA lahko sodelujete tako, da se zavežete za obdobje vsaj enega leta za šolo nameniti mesečni prispevek v višini 5 € ali več. Na ta način zbrana sredstva bodo porabljena za izgradnjo in delovanje Šečen dobrodelne šole za sirote.

Do nedavnega je bil takšen stik zaradi tehnoloških in političnih omejitev nemogoč; a meje se odpirajo in komunikacijske poti povezujejo ljudi. Podpora šoli za sodelujoče ne bo metanje denarja v črno luknjo, ampak dejanska možnost za medkulturno in medčloveško povezavo. To je izkušnja, ki je v stiku z drugačnim načinom življenja bogatila in širi perspektivo lastnega.

V programu MOJA ŠOLA sodelujete tako, da se zavežete za obdobje vsaj enega leta za šolo nameniti mesečni prispevek v višini 5 € ali več. Na ta način zbrana sredstva bodo porabljena za izgradnjo in delovanje Šečen dobrodelne šole za sirote. V Sloveniji sredstva zbira Dobrodelno društvo Tibet. Zbrana sredstva se v celoti posredujejo v Šečen šolo.

V Sloveniji se je akciji Moja šola pridružilo že več kot 100 posameznikov in podjetij.

Pomagala je tudi Aškerčeva gimnazija v Ljubljani, kjer so dijaki izdelali ročne izdelke, keramiko, majice in koledar. Izdelke so prodajali na dobrodelni razstavi. Prijatelji Šečen šole so postali tudi otroci in učitelji osnovne šole Žiri. Tudi tam so v začetku maja 2006 priredili dobrodelno razstavo.

Transakcijski račun: 02222-0090134297, Dobrodelno društvo Tibet, Knezov štradon 14B, 1000 Ljubljana. Naslov je samo za pošto, ker DDT nima poslovnih prostorov.

Pomembno: Za vsa nakazila na transakcijski račun, namenjena za Šečen šolo, uporabite sklic 00008.

Kontaktni obrazec

Izberite višino donacije za Šečen šolo:
EUR
Način plačevanja*
Vaši podatki:

Opombe
Koliko je OSEM + PET? (Vpišite številko)

yak.png